Business Team

OPPIMISTA, OPETUSTA JA OIVALLUSTA

MINNA-MAARIT JASKARI

 

DIGITALISAATIO - KEPPI VAI PORKKANA?

KOKEMUKSIA DIGITALISAATIOSTA VUOSIEN VARRELTA

Tällä sivustolla kerron omista ajatuksistani ja digitalisaation roolista opetuksessa ja tutkimuksessa. Kerron esimerkkien kera, mitä minä olen tehnyt ja kokeillut. Digitalisaatio on näkökulma oman opetukseni kehittämiseen ja näillä sivuilla kerron myös tulevaisuuden projekteista.


Varasta ideioita, paranna niitä ja sovella omaan opetukseesi tai tutkimukseesi. Ole kriittinen, ota vain mikä sinulle toimii. Tule, tutustu ja inspiroidu!  

Olen koulutukseltani kauppatieteiden tohtori ja lukenut niin markkinointia kuin laskentatoimeakin. Tämän lisäksi minulla on virallinen ammatillisen opettajan pedagoginen pätevyys sekä takana runsaasti niin yliopistopedagogisia opintoja kuin käytännönläheisiä digitaaliseen opetukseen liittyviä opintoja.

Jotta pysyn mukana työelämän vaatimuksissa, olen perehtynyt myös digitaaliseen mainontaan, teen sivutoimisesti hakukoneoptimointia, hakukonemainontaa ja sosiaalisen median mainontaa. Luonnollisesti olen Google Adwords sertifioitunut.

Alapuolelta löydät esimerkkejä kolmesta eri näkökulmasta digitalisaatioon ja korkeakouluopetukseen: digitalisaatio opetuksessa, digitalisaatio tutkimuksessa ja digitaalisen opetuksen tutkiminen.

/Minna-Maarit Jaskari

 

Case: markkinoinnin taloudelliset työkalut

DIGITALISAATIO OPETUKSESSA

Picture2_edited.jpg

Case: Have you ever eaten horsemeat?

DIGITALISAATIO TUTKIMUKSESSA

20150618_120640.jpg

DIGAME - Digitalization of Marketing Education

DIGITALISAATION TUTKIMINEN

Business Organization

OLEN SAANUT IHANAA PALAUTETTAKIN!

IMG_1385.JPG

"Aikuisopiskelijana oli ilahduttavaa nähdä, millä metodeilla Minna-Maarit luotsaa opiskelijoita kohti työelämää. Häntä voisi luonnehtia keskustelevaksi mentoriksi, joka uskoo avoimeen tiedon jakamiseen ja vertaisoppimiseen, eri osaamismoduleita ja oppimistekniikoita hyödyntäen."

Pirkko Fitness

warrantin kuva.jpg

"Minna-Maarit Jaskari. Kiitos aktiivisuudestasi opettajana! Vaikutat olevan aina opiskelijoiden puolella :) "

Opiskelijajärjestö Warrantti

fiftari1.JPG

"Minsku on innostava ja innostuva työkaveri! Hän ei pelkää haastaa itseään tai muita uusilla tavoilla toteuttaa ja ajatella, olipa kyse sitten toiminnallisista opetusmenetelmistä, digitaalisaation moninaisista muodoista tai vaikkapa hersyvistä päiväkahveista! "

Henna Syrjälä

 

JOSKUS JOKU MUUKIN INNOSTUU KUIN VAIN MINÄ ITSE

OPETUSPALKINNOT

SUOMEN EKONOMILITTO 2014

Saimme yhdessä Katarina Hellénin ja Christina Gustafssonin kanssa opetuspalkinnon kolmen kurssin kokonaisuudesta, jotka liittyivät kvantitiivisten menetelmien soveltamiseen markkinoinnin opinnoissa.

VUODEN OPETUSTEKO 2014

Sain Vaasan yliopiston vuoden opetusteko -palkinnon vuonna 2014. Se liittyi väitöskirjaani sekä Konseptiverstas -kurssin pitkäjänteiseen kehittämiseen.

 
rajattu minna.jpg

MINNA-MAARIT JASKARI

YLIOPISTO-OPETTAJA, MARKKINOINNIN YKSIKKÖ

Tämä reipas ja innostunut opettaja toimii tällä hetkellä markkinoinnin yksikössä. Opetan laaja-alaisesti erilaisia markkinoinnin kursseja. Pidän työelämälähtöisestä opetuksesta ja teenkin mielelläni töitä alueen yritysten parissa. 

Työskentelen mielelläni muiden ihmisten kanssa, olipa kyseessä opetus tai tutkimus. Pidän myös kansainvälisistä työtehtävistä ja puhunkin sujuvasti suomen lisäksi ruotsia ja englantia. 

Vapaa-ajalla tapaat minut joko hevosten tai jalkapallon parissa. Jääkiekossa olen Kärppä-fani. Olen myös aktiivinen yhdistysihminen.